Kanelipullat

Se olisi uusi resepti, uusi viikko ja laskiainen! Laskiaiseen kuuluu pulla ja sen kunniaksi tiedossa korvapuusteja. Korvapuusteista tulee heti lapsuusmuistot mieleen ja se kuinka koulusta kotiin tullessa ovesta tulvi ihana äidin leipoman pullan tuoksu. Nämä ovat tehty kauramaitoon ja ovat kananmunattomia ja ah niin ihania! Eikun pullan tekoon ja herkuttelemaan.
Tällä samalla ohjeella voit tehdä myös laskiaispullia käyttäen kaura- tai soijakermavaahtoa ja tietenkin lempihilloasi.

Korvapuustit
5dl kauramaitoa
2dl sokeria
1rkl kardemummaa
suolaa
1,5ps kuivahiivaa
12-14dl jauhoja
1,5-2dl joko juoksevaa kasvirasvavalmistetta tai sulatettua margariinia

Täyte
Pehmeää margariinia
Kanelia ja sokeria

Päälle
Kostuta pullan pinta pienellä määrällä margariinia ja ripottele päälle raesokeria

Sekoita reilusti kädenlämpöiseen kauramaitoon sokeri, kardemumma ja suola. Sekoita jauhoja pikku hiljaa yhdessä hiivan kanssa ja taikinan loppuvaiheessa lisää margariini. Vaivaa taikinaa ja anna kohota puolisen tuntia. Kauli levyiksi ja täytä. Kostuta pullan pinta pienellä määrällä margariiniä ja ripottele päälle raesokeria. Uunissa noin 200-225c 10-15min. HUOM! Jos paistat pullia bostonpullina vuoassa, uuni hieman pienemmälle ja paistoaikaa hieman pidemmäksi.

Cinnamon buns
5dl oat milk
2dl sugar
1tbls cardamom
salt
20 gram dry yeast
12-14dl flour
1,5-2dl margarine

Filling
soft margarine
cinnamon and sugar

On top
Moist the surface of a bun with a little water and sprinkle with sugar

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.