Creamy dreamy

Miltä kuulostaa kermainen kanttarellikastike? Meillä se kuuluu ehdottomasti syksyn perus herkuttelu ruokiin ja tulikin tehtyä tätä herkkua viime viikonloppuna. Ei ollut vielä kotimaisia kanttarelleja vaan tuolta lahden toiselta puolen mutta hyvältä maistui silti. Seuraavaksi voisi lähteä vaikka itse mettään sienestämään. Ihanan kermaisuuden tuo kasvikermojen lemppari kaurakerma. Ja ainut mitä tarvitset on:

Noin 1 l kanttarelleja
1 salottisipuli
3 isoa kynttä valkosipulia
Purkki kaurakermaa
Suola
Mustapippuri
Oliiviöljyä

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää hyvin puhdistetut ja hieman paloitellut kanttarellit ja mausteet. Lopuksi kaurakerma. Nauti perunoiden tai pastan kera. Nam!

kantarellit2

kantarellit1

Autumn is coming and this creamy chanterelle sauce is a must for this time of year. Our favorite! All you need is 1 L of chanterelles, oat cream, 1 shallot, 3 garlic cloves, salt, black pepper and olive oil. Frie in olive oil chopped shallot and crushed garlic cloves. Add washed and chopped chanterelles with seasoning. At the end add oat cream and enjoy this loveliness with potatoes or pasta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.