Little squares

Ihana kevät ja kevään juhlat joihin kuuluu muun muassa viikon takainen äitienpäivä. Me lovelyveggiesit käytiin äitienpäivä brunssilla Ondassa. Herkullista ruokaa syödessä inspiroiduttiin kokeilemaan kevään juhlia varten seuraavia naposteltavia suolaisia herkkuja. Niin helppoja, maukkaita ja loistavia valmistujaisiin tai muuten vaan viikonloppu iltojen herkuiksi, niinkuin me nämä nautimme.
neliöt

Riisineliöt

Täyte:
2-3dl täysjyvä riisiä
5-6 isoja herkkusieniä
1 pieni sipuli
valkosipuli (maun mukaan)
1rkl tomaattipyre
1tl suola
1tl pippuri
1rkl oregano
1 tl balsamico
1tl paprikamauste

Lehtitaikina levyjä

Keitä riisi. Paista/kuullota sipulit ja sienet. Lisää mausteet ja valmis riisi, mausta. Leikkaa lehtitaikina levyt pieniksi neliöiksi ja täytä. Lisää toinen neliön puolikkaista päälle. Paista 175c noin 10-15min. Päälle siemeniä.

Spring time is full of sun, green nature and parties! Many people have graduations and weddings etc. We got inspired week ago on a mother’s day brunch and tried these little salty finger food squares. Easy to make. You need 2-3dl rice, 5-6 big mushrooms, 1 onion, garlic, tomatoe pyré, salt, pepper, oregano, balsamic vinegar, sweet pepper powder.

Boil the rice . Fry onions and mushrooms . Add the spices and rice, season . Cut the puff pastry sheets into small squares and fill. Add a second square on top halves. Bake at 175C for about 10-15min . On top add some seeds.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.