Täytetyt paprikat

Viime viikolla tuli tehtyä illalliseksi täytettyjä paprikoita. Ohje on vain neljälle paprikan puolikkaalle joten jos haluat tehdä niitä enemmän, tuplaa täytteen ainekset tai lisää esim. riisiä mukaan. Herkullista ja helppoa kotiruokaa. Pavuista saa proteiinia ja ruoka valmistuu melkein itsestään uunin lämmössä. – Sonja

kuva 1

kuva 2

2 paprikaa
1 munakoiso
puolikas sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 tomaattia
1 prk kidney papuja (valmiiksi liotetut)
timjamia
oreganoa
suolaa
pippuria
paprika jauhetta
chili jauhetta
oliiviöljyä
1 rkl ketsuppia (luomu)
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kuutioi pieneksi munakoiso ja sipulit ja paista pannulla oliiviöljyssä. Lisää mausteet ja ketsuppia. Lopuksi paloittele tomaatit ja huuhtaise kidney pavut ja sekoita täytteeseen. Puolita paprikat ja puhdista. Lisää täytettä puolikkaisiin ja laita uuniin 200 asteeseen noin puoleksi tunniksi. Tarjoile salaatin tai baby pinaatinlehtien kanssa.

kuva 3

I made some stuffed sweet peppers for dinner last week. This recipe is only for four pepper halves so if you would like to make more of them just double the stuffing or add rice in it. First put your oven temperature up to 200 celsius. Fry and dice in olive oil 1 eggplant, half of onion, 2 cloves of garlic and add seasoning: salt, black pepper, sweet pepper powder, chili powder, thyme and oregano. Add 1 table spoon of ketchup (organic). At the end add two diced tomatoes and 1 can of kidney beans (pre- soaked in) and add the stuffing in your sweet pepper halves. Bake in the oven for 30 minutes. Serve with salad or baby spinach. – Sonja

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.