Pizza lauantai

Lovelyveggies ja pizza. Niistä nämä kaksi tykkäävät kovasti. Molemmilla on omat muistonsa ja mieltymyksensä. Pizzan makuyhdistelmiä on monia ja kokeilemalla löytää suosikki. Kotona tehdessä voi valita juuri ne ainekset mitä haluaa. Italiassahan siihen laitetaan ruoan tähteitä ja näin käytetään hyödyksi edellisen illallisen ainekset. Kätevää ja maukasta.
Lovelyveggiesin Reetta kokeili viime kesänä Putte´s ravintolan juustotonta kasvispizzaa ja innostui kokeilemaan myös omaa versiotaan pizzasta ilman juustoa.
Meille pizza muistot kantautuvat lapsuudesta asti. Äitimme teki loistavaa pizzaa ja mielestäni maailman parasta. Pellillinen meni nopeasti ja pieni pala piti vielä jättää aamuun.

Vielä ennen kuin jätimme maitotuotteet pois söimme juustoa melkein missä ruoassa vain ja pizzan päällä sitä piti olla paljon. Mutta sitten, tutustuimme makujen maailmaan ilman juustoa ja pizzasta tulikin erittäin maukasta. Edelleen, pizzaa tulee syötyä usein ja tehtailtua mitä milloinkin täytteeksi. Tässä vinkki lovelyveggiesin Reetan kehittelemään kasvispizzaan ilman juustoa.

Pizzapohja
Tomaattikastike; pyrettä, ketsuppia, oreganoa, suolaa, sokeria ja pippuria
Täyte:
½ sipuli
3 valkosipulin kynttä
6-8kpl herkkusieniä (riippuen koosta)
½ kesäkurpitsa
Paprikaa maun mukaan
kirsikkatomaatteja
basilikaa
Kuullota sipuleita hetki, lisää sienet ja kesäkurpitsa. Paista hetken jotta saavat paistopintaa. Lisää pohjan päälle tomaattikastike, paistetut kasvikset ja kirsikkatomaatit. Ripottele päälle oreganoa ja paista pizza uunissa. Päälle paljon basilikan lehtiä, oliiviöljyä ja ripaus hyvää suolaa. Nam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lovelyveggies and pizza. We really like it. We both have our own favorite toppings and versions. You can get pizza almost everywhere and at home you can use whatever toppings you want: make a classic pizza or try some new combination. Reetta from lovelyveggies tried a vegetarian pizza without cheese in a restaurant in Helsinki called Puttes and inspired to make her own version of pizza with no dairy. It is delicious and believe it or not, full of flavor.

Pizza base
Tomato sauce; tomato pyre, ketsup, oregano, salt, sugar and pepper.
Filling: Fry the onions, ½ onion, 3 garlic glove, add 6-8pieces mushrooms, ½ zucchini. Add the tomato sauce on top of the pizza base. Add the vegetables and cherry tomato. Bake the pizza and add the basil, olive oil and hint of salt.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.